Efteling korting

Koop hier met hoge korting tickets voor het betoverende attractiepark de Efteling gelegen in Kaatsheuvel. Ook in 2018 zijn er genoeg kortingsacties en coupons te verkrijgen.

Wat is de winterefteling?

Tegenwoordig is de Efteling 365 dagen per jaar geopend. Echter tijdens het winterseizoen tussen medio november en eind januari is het pretpark omgetoverd tot de winterefteling. Er zijn dan verschillende speciale wintershows en ruimere openingstijden. Bovendien is er sneeuw en wordt er gezorgd voor diverse kampvuren.

Korting winter efteling:

Wat is er extra in de winterefteling?

Tijdens deze speciale wintereditie van het pretpark vind je er onder andere kampvuren, vuurwerk, (nep)sneeuw, ijsbanen, bobsleen, schaatsbaan, vreugdevuren en heerlijke winterse snacks. Ook tijdens de feestdagen is de Efteling geopend en kun je in vrijwel iedere attracties terecht.

Openingstijden

De winterefteling 2018 is geopend tussen 13 november 2018 en 31 januari 2019. Het park is beschikbaar vanaf 11 uur 's ochtends tot 18 uur 's avonds. In het weekend is het park een uur langer geopend, tot 19 uur.

Gesloten attracties

Houd er rekening mee dat sommige attracties gedurende het winterseizoen gesloten zullen zijn om de veiligheid te kunnen waarborgen. Sommige worden gesloten vanwege onderhoud of omdat het personeel elders nodig is. Achtbanen als de python, vliegende hollander en de Baron 1898 zijn mogelijk gesloten, check dus altijd voor je vertrek de online website van de Efteling.

Prijzen

Volgens goed geinformeerde bronnen blijven de prijzen van de winterefeling 2018/2019 vergelijkbaar met voorgaande jaren. Tickets zullen verkrijgbaar zijn vanaf EUR. 37,50. Wist je dat korting te krijgen valt op deze tickets door ze online te serveren. Dit scheelt al snel 2 euro per ticket.

Python gerenoveerd

1 van de oudste achtbanen van de Efteling - dat al 36 jaar in gebruik is - wordt in 2018 voor circa drie maanden gesloten omdat het toe is aan een grote renovatie.

De gehele achtbaan wordt volledig gedemonteerd en op locatie geinspecteerd, opgeknapt en voorzien van een nieuw laagje verf. De nieuwe python zal qua effecten en beleving niet gaan afwijken ten opzichte het oude model.

Afbeeldingen van de Python:
Symbolica

De nieuwste attractie van de Efteling opende in 2017 haar deuren en is momenteel de duurste attractie van de Efteling met een geschat kostenplaatje van 35 miljoen euro.

De attractie wordt gekenmerkt door verschillende zeer gedetailleerde decors, licht- en geluidseffecten waarbij de reis gaat door 10 verschillende kamers. Uniek aan deze attractie is dat er drie routes zijn, elk met een eigen design.

Afbeeldingen van de Symbolica: